top of page
Meistä: Image

Keitä olemme

Julia_Meista_Rahakurssi.jpg

Julia Thurén

Julia Thurén rakastaa keskustella rahasta ja taloudesta, sillä juttelemalla siitä oppii ja oivaltaa asioita rahan taustalla. Julia fiilistelee säästämistä ja säästöjen sijoittamista, ja hänen mottonsa onkin: Älä osta mitään turhaa paskaa. 

 

Julia on vannoutunut indeksi- ja etf-sijoittaja, mutta välillä hän innostuu myös shoppailemaan suoria osakkeita. Vastuuasiat ovat hänelle sijoituksissa yhtä tärkeitä kuin tuottokin. Julia valittiin Vuoden sijoittajaksi 2019.

 

Julia puhuu Juliaihminen-blogissaan ja Instagramissaan raha-aiheista kepeästi mutta fiksusti. Hän tekee myös Ylelle Melkein kaikki rahasta -podcastia ja on vakiovieraana Yle aamun Jälkipörssissä. Julia on kirjoittanut hittiteoksen Kaikki rahasta. Näin säästin kymppitonnin vuodessa (Gummerus 2018).

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube

Merjä Mähkä

Merja Mähkä on itse oppinut sijoittaja, jonka mielestä sijoittamisen pointti ei suinkaan ole rikastuminen vaan vapaus. Merja ajattelee, että varallisuus luo taloudellista liikkumavaraa, joka mahdollistaa sen, että mälsille jutuille voi sanoa “ei” ja nastoille jutuille “kyllä”.

 

Merja hoivaa itse rakentelemaansa 300 000 euron osakesalkkua rakkaudella ja pitkäjänteisesti, tykkää käydä yhtiökokouksissa ja pohtia loputtomasti, mihin kannattaa sijoittaa.

  • Instagram
  • Twitter
  • Facebook
Merja_Meista_Rahakurssi.jpg
Meistä: Team Members
Meistä: Instagram
Ota yhteyttä

Julia & Merja

rahakurssi@gmail.com

bottom of page